Ulricehamn: Alexander Bard till näringslivsgala

Ulricehamn Artikeln publicerades
Alexander Bard föreläser på näringslivsgalan.
Foto: Mats Holmertz
Alexander Bard föreläser på näringslivsgalan.

Alexander Bard är inbjuden som gästföreläsare på Galadagen, som Företagarnas näringslivsdag i Ulricehamn numera heter, den 22 mars.

Musikern, filosofen, författaren, den politiske debattören med mera Alexander Bard kommer att föreläsa. Moderator blir Jessica Barck och konferencier blir Rickard Skoglund. Det berättade Företagarnas ordförande Sture Hellstrand på ett Rotarymöte där Ulricehamns Tidning närvarade.

Sture Hellstrand berättade även att arrangemanget har utökats från ett kvällsarrangemang till att börja redan vid lunch.

På galan delar man bland annat ut priser till Årets nystart, Årets butik och Årets företag.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.