Ledare

Ledarkrönika
Ett anslag vid motorvägen mellan Belfast och Dublin talar om irländsk enighet som det som kan lösa de problem som Brexit kommer att innebära för Nordirland. Det senaste avtalet mellan Storbritannien och EU innebär att frågan om den gröna öns identitet ännu en gång kan bli en stridsfråga.
Foto:

Gästkrönika
För utan bildning, oavsett om det principer från antiken eller sensmoraler från bibeln, blir världen inte bara fattigare - den blir också ännu mer obegriplig.
Foto:

Inpass från vänster
Det cirkulerar spekulationer om att S-krafter vill byta ut Rådström Baastad och att Löfven snart kommer att ta ett kliv tillbaka. Något som BT:s gästkrönikör har svårt att tro.
Foto:

Gästkrönika
Vi får gilla läget, ge upp drömmen om en gemensam svensk identitet som inbegriper alla invånare och istället bygga samhälleliga institutioner som garanterar likvärdig behandling av alla invånare, skriver Johansson Heinö.
Foto:

Ledarkrönika
Polis och passkontrollanter på plats vid Hyllie station, första stoppet på tågresan från Köpenhamn. Nu inför Danmark gränskontroller för resande till Sverige. De blir dock av mindre omfattning är de som Sverige införde hösten 2015.
Foto:

Ledare
Fler uppger att de blivit utsatta för brott, men fler känner också större förtroende för polisen.
Foto: