Ledare

Moderatledaren Anna Kinberg Batra kämpar med bilden av sig själv. Hon vet att hon måste förmänskliga sidan som oftast syns i rutan. Det gick bättre här, utan tv-kameror, inför företagare i Karlstad. Hennes följare på Instagram får också se den oftare numera, som i dessa två färska exempel.
Foto:
Ledarkrönika

Inpass från vänster
8 april inleds Socialdemokraternas kongress i Göteborg. Där bör ledningen med Stefan Löfven och Magdalena Andersson i spetsen inte ducka för en rejäl debatt om skattenivåerna, anser Lars Stjernkvist i gästkrönikan.
Foto:

Ledarkrönika - ett år efter Brysselterrorn
På onsdagen är det ett år sedan de två terrordåden i Bryssel skördade 35 människoliv, medan 300 skadades. En grupp knuten till IS – varav tre syns på bilden med bagagevagnarna – utförde vansinnet. En av de som är häktade misstänkta för delaktighet i dåden är svensken Osama Krayem från Malmö (bilden). Mikael Hermansson har besökt stadsdelen Molenbeek som fostrat mängder av IS-sympatisörer.

Gästkrönika
27 augusti i fjol skiftade Socialdemokraterna partisekreterare, från Carin Jämtin (t h) till Lena Rådström Baastad, Stefan Löfven leder en rörelse som har ett vägval att göra, menar Andreas Johansson Heinö.
Foto:

Ledarkrönika
Här har Trafikverket i ”Åtgärdsvalsstudien Noden Borås” gjort en bild av vilka förändringar man ser framför sig de närmaste åren i centrala staden.
Foto:

Ledare om äldreomsorgen
Tabellen har ledarsidan sammanställt utifrån delar av innehållet i Socialstyrelsens äldreomsorgsrapport som publicerades på torsdagen.
Foto:

Ledare
I kväll, svensk tid, möts för första gången USA:s president Donald Trump och Tysklands förbundskansler Angela Merkel. Det sker i Vita huset och riskerna med ytterligare försämrade relationer vill vi inte tänka på. Behåll lugnet, Merkel.
Foto:

Ledare
Robin Bengtsson och Christer Björkman är Sjuhäradsprofilerna som för oss alla till Kiev i Ukraina genom Eurovisionfinalen. De för oss samtidigt förhoppningsvis till en högre medvetenhet om det krig som pågår i Ukraina.
Foto: