Ulricehamn: Polisen söker tips om vit Volkswagen

Ulricehamn Artikeln publicerades
Polisen söker tips efter en bil som liknar den på bilden.
Polisen söker tips efter en bil som liknar den på bilden.

Mordutredningen i Ulricehamn rullar vidare. Nu söker polisen efter människor som har sett offrets vita Volkswagen Tiguan.

Den man i 30-årsåldern som satt anhållen förra helgen är fortfarande skäligen misstänkt. Samtidigt fortsätter polisen arbetet med att kartlägga offrets förehavanden den aktuella dagen. Därför vill man nu åter ha hjälp av allmänheten – den här gången med iakttagelser av kvinnans bil.

– Det är en vit Volkswagen Tiguan. Vi är intresserade av alla som har gjort iakttagelser eller sett något, framför allt mellan klockan 15 och 18 den 24 oktober. Den stod på parkeringen mellan vallabodarna och hotellet, säger Göran Arvidsson, biträdande spaningsledare.

Snart två veckor efter mordet har polisen fortfarande inte fått alla svar från Nationellt forensiskt forum, NFC, som analyserar eventuella fynd från den tekniska undersökningen. Polisen vet inte exakt tidpunkt för dådet.

– Vi fortsätter att bearbeta den information vi har. Det har inte hänt något sensationellt de senaste dagarna. Vi får också avvakta och se vad NFC kommer fram till, säger Arvidsson.

Sedan kvinnan hittades har polisen arbetat intensivt. Mängder av människor har förhörts, tips har plockats upp och tidslinjen har kartlagts.

Vid liknande fall har personer som vistats i närheten av brottsplatsen dna-topsats. Om så har varit fallet nu vill inte Arvidsson kommentera.– Det kan jag inte svara på i nuläget, det får vi återkomma med. Ingenting är omöjligt, säger han.