Guiden

Ulricehamn Artikeln publicerades
Dansklubben Buggie håller danskurs vid Sturebadet på torsdagarna i sommar.
Foto: Arkiv
Dansklubben Buggie håller danskurs vid Sturebadet på torsdagarna i sommar.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.

DANSA I PARKEN

Dans: Dansa till orkester på onsdagarna i sommar. Nu på onsdag spelar Engdahls. Entréavgift, kaffe och smörgås finns att köpa.

Timmeleparken onsdag 3 juli kl 18–21.30.

 

BRANDMAN PÅ TURNÉ

Säkerhet: I sommar åker brandkåren på en sommarturné för att sprida information om brandsäkerhet, vattensäkerhet, hjärt- och lungräddning samt hur man agerar i en nödsituation.

Sturebadet i Ulricehamn torsdag 4 juli kl 13–15.30.

 

GÖSNATTEN LÖNERN

Fiske: Delta i gösfisketävlning i Lönern. Start från Ingared kl 18 och invägning kl 23. Avgift per spö, max två spön per person. Giltigt fiskekort krävs. Anmälan sker på plats från kl 16. Pris delas även ut för största gädda och abborre. Lotterier och fika finns vid startplatsen.

Ingared, Lönern fredag 5 juli kl 18–23.

 

VÅFFLOR OCH MUSEIFÖREMÅL

Våffelkafé: Timmele Hembygdsförening ordnar våffelkafé med möjlighet att titta på örtagården och museiföremål på lördagarna i juli och augusti.

Timmele hembygdsgård - Gästgivargården lördag 6 juli kl 15–17.30.

 

DANSKURS PÅ SOMMARVÅGEN

Dans: Dansklubben Buggie är med på kommunens aktiviteter för unga (Sommarvågen/By the Beach) och ordnar danskurs varje torsdag i sommar. Gratis.

Sturebadet vid Ulricaparken i Ulricehamn torsdag 4 juli kl 15–17.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.