Viktig seger för Nashville

Nashville besegrade Arizona med 3-1 i NHL-ishockeyn. Därmed är Arizona - med svensken Oliver Ekman-Larsson - borta från slutspelet, enligt NHL:s sajt. Med vinsten ligger hemmalaget just nu på en tredje plats i Central Division, två poäng före St.  Louis men med fler spelade matcher.(TT)
Publicerad 21 mars 2017

Nashville besegrade Arizona med 3-1 i NHL-ishockeyn.

Därmed är Arizona - med svensken Oliver Ekman-Larsson - borta från slutspelet, enligt NHL:s sajt.

Med vinsten ligger hemmalaget just nu på en tredje plats i Central Division, två poäng före St. Louis men med fler spelade matcher.

Samtidigt närmar sig Viktor Arvidsson 30 mål för säsongen. Mål nummer 27 kom när han gjorde 1-0 fem minuter in i andra perioden. Ryan Ellis bättrade på siffrorna med två mål, innan Ekman-Larsson gjorde ett tröstmål för gästerna i numerärt överläge.

Toronto vann hemma mot Boston med 4-2. William Nylander gjorde ett av målen, sitt 19:e för säsongen, i öppen kasse i slutet av tredje perioden.

Toronto är med segern tre poäng före New York Islanders i kampen om ett andra wild card till NHL-slutspelet från Eastern Conference.

I Detroit gjorde Buffalos svenske målvakt Robin Lehner 34 räddningar när gästerna vann med 2-1. Detroits veteran Henrik Zetterberg noterades för assist.