Västerås klart för kvartsfinal

Ett mål i fredagens match räckte för att Västerås skulle ta sig till kvartsfinal i World Cup-bandyn. Målet gjordes av Janne Rintala tio minuter in i andra halvlek i mötet med Bollnäs. Matchen slutade 1-0 och Västerås gick därmed till ledning i grupp A med två segrar.(TT)
Publicerad 9 oktober 2015

Ett mål i fredagens match räckte för att Västerås skulle ta sig till kvartsfinal i World Cup-bandyn. Målet gjordes av Janne Rintala tio minuter in i andra halvlek i mötet med Bollnäs. Matchen slutade 1-0 och Västerås gick därmed till ledning i grupp A med två segrar. Västerås har Villa-Lidköping kvar i gruppspelet, men är klart för avancemang.

Villa spelade oavgjort med ryska Neftjanik, 2-2 och det var lagens första poäng.

Hemmalaget Sandviken utklassade norska Ready med 11-0 och är obesegrat efter tre matcher.

Hammarby vann över finländska Kamparit med 12-3.