Välbehövlig tysk seger mot Georgien

Efter chockförlusten mot Polen och oavgjort hemma mot Irland i EM-kvalgrupp D behövde de tyska världsmästarna en seger när man besökte Georgien på söndagen. Och det fick man. Marco Reus och Thomas Müller gjorde varsitt mål i första halvlek vilket gav tyskarna en 2-0-seger.(TT)
Publicerad 29 mars 2015

När Skottland besegrade Gibraltar med 6-1 blev Steven Fletscher förste skotske tremålsskytt sedan 1969. Men den som blev riktigt historisk var Lee Casciaro som med sitt 1-1-mål gjorde Gibraltars första tävlingsmål.

Polen fick bara en poäng i Dublin sedan inhopparen Shane Long kvitterat till 1-1 på tilläggstid. Slawomir Peszko gav gästerna ledningen efter 26 minuter. Polen toppar gruppen på elva poäng efter fem omgångar, Tyskland och trean Skottland står på tio och Irland har åtta.