Tunga poäng för Palermo och Cagliari

Palermo, med svenskarna Oscar Hiljemark och Robin Quaison i startelvan, fick med sig en poäng från bortamötet med Inter. Andrea Rispoli gav gästerna ledningen, men med tjugo minuter kvar av matchen kunde hemmalagets Mauro Icardi kvittera till 1-1.(TT)
Publicerad 28 augusti 2016

Palermo, med svenskarna Oscar Hiljemark och Robin Quaison i startelvan, fick med sig en poäng från bortamötet med Inter. Andrea Rispoli gav gästerna ledningen, men med tjugo minuter kvar av matchen kunde hemmalagets Mauro Icardi kvittera till 1-1. Hiljemark spelade hela matchen på mittfältet, medan anfallaren Quaison tvingades byta i början av den andra halvleken med en lårskada.

En tung poäng fick också nykomlingen Cagliari med sig från hemmamötet med Roma efter en riktig kämpainsats i den andra halvleken. Roma fick en tidig straff i matchen som Diego Perotti förvaltade och Kevin Strootman utökade Romas ledning i början av den andra halvleken.

Men Cagliari reducerade snabbt - och hade bud på mer. I den 88:e minuten fick Marco Sau dit huvudet på ett inlägg som innebar 2-2 och nykomlingens första poäng.

Emil Krafth spelade hela matchen för Bologna som föll tungt borta mot Torino med 1-5.