Trelleborg förlorade viktigt bottenmöte

Jumbon Trelleborg hänger mycket löst i allsvenskan. Efter förlusten mot bottenkollegan Sirius är det i nuläget sex poäng upp till Dalkurd på kvalplats med fyra matcher kvar att spela. - Matchen speglar lite säsongen, det är tungt och tufft.(TT)
Publicerad 21 oktober 2018

Jumbon Trelleborg hänger mycket löst i allsvenskan.

Efter förlusten mot bottenkollegan Sirius är det i nuläget sex poäng upp till Dalkurd på kvalplats med fyra matcher kvar att spela.

””

Laget har bara tagit tre poäng av 48 möjliga de senaste 16 matcherna och vägen upp till kvalplats börjar se allt krokigare ut.

””

Sirius kämpar själv precis ovanför kvalstrecket och tog tre viktiga poäng i jakten på nytt kontrakt. Sam Lundholm gjorde 1-0 efter 27 minuter och efter en kvittering i slutet av halvleken klev Philip Haglund fram som matchhjälte i slutet. Med tio minuter kvar av matchen satte han avgörande 2-1.