Tingsryd tappade poäng i toppen

Tvåan Tingsryd tappade poäng i toppen av hockeyallsvenskan när det blev 1-2 borta mot Leksand. Men det var först efter straffar som dalmasarna kunde avgöra matchen. Matchen var mållös fram till 59:e minuten då Alexander Ytterell satte 1-0 och Jonathan Johnsson kvitterade för Tingsryd tio sekunder senare.(TT)
Publicerad 6 februari 2016

Tvåan Tingsryd tappade poäng i toppen av hockeyallsvenskan när det blev 1-2 borta mot Leksand. Men det var först efter straffar som dalmasarna kunde avgöra matchen. Matchen var mållös fram till 59:e minuten då Alexander Ytterell satte 1-0 och Jonathan Johnsson kvitterade för Tingsryd tio sekunder senare. Janos Haris straff fixade poängen till Leksand.

Tingsryd är två poäng bakom AIK, som har en match tillgodo på tabelltvåan och som besöker Mora på söndagen.

Trea är Oskarshamn som besegrade Björklöven borta med 4-3 på straffar. Ny sexa är Almtuna och där gjorde Michael Haga sitt 20:e mål när Karlskoga besegrades med 4-2.

Asplöven slog Vita Hästen med 5-3 hemma sedan Elias Edström passat till två mål och skjutit 5-3 själv. Men trots poängen är Asplöven fortfarande nästa sist. Pantern stärkte sin position ovanför det nedre strecket efter 2-1 mot Timrå.