Tampa Bay bara en seger från final

Tampa Bay Lightning slog New York Rangers med 2-0 i natt och är nu bara en seger från en plats i årets Stanley Cup-final. Efter tre målrika matcher i följd där lagen gjorde totalt 25 mål var det dags för en mer tillknäppt affär: I första perioden sköts det bara tio skott.(TT)
Publicerad 25 maj 2015

Tampa Bay Lightning slog New York Rangers med 2-0 i natt och är nu bara en seger från en plats i årets Stanley Cup-final.

Efter tre målrika matcher i följd där lagen gjorde totalt 25 mål var det dags för en mer tillknäppt affär: I första perioden sköts det bara tio skott. I andra började det sakta att hända lite mer framför båda lagens mål, och tidigare Rangers-spelaren Anton Strålman noterades för en assist när Valtteri Filppula till sist sköt 1-0 till Tampa Bay efter drygt 13 minuter.

Innan perioden var över hade Steven Stamkos utökat till 2-0, vilket stod sig matchen ut.