Silfverberg gjorde mål - och skadades

Jakob Silfverberg gjorde matchens första mål när hans Anaheim mötte Saint Louis natten mot måndag. Silfverberg som leder Anaheims poängliga med tre mål och sju poäng, leddes av isen i början av tredje perioden efter att ha skadats i överkroppen.(TT)
Publicerad 15 oktober 2018

I andra perioden såg det mörkt ut för Anaheim som släppte in två mål, men Kalifornienlaget återhämtade sig och kvitterade genom Ben Street efter sju minuters spel i tredje perioden. Och med en sekunds powerplay till godo satte Anaheims Andrew Cogliano matchens vinnarmål.

Anaheims Hampus Lindholm noteras för två assist, övriga mål gjordes av Saint Louis Alexander Steen och Tyler Bozak.

I nattens övriga NHL-matcher besegrade New Jersey San Jose med 3-2 och Winnipeg vann över Carolina med 3-1.