Sävehof slog tillbaka

Efter två skrällsegrar för Skövde i handbollsdamernas semifinalserie visade Sävehof mästarklass igen. I den tredje ronden gavs inte Skövde en chans, Sävehof vann med hela 34-19. Matchen var bara jämn i ett par minuter. Sedan ryckte Sävehof och gick från 3-2 till 9-2.(TT)
Publicerad 3 maj 2015

Efter två skrällsegrar för Skövde i handbollsdamernas semifinalserie visade Sävehof mästarklass igen. I den tredje ronden gavs inte Skövde en chans, Sävehof vann med hela 34-19. Matchen var bara jämn i ett par minuter. Sedan ryckte Sävehof och gick från 3-2 till 9-2. Hemmalaget ledde med 18-8 efter första halvlek och slog aldrig av på takten. Ida Odén var Sävehofs främsta målskytt med sina elva mål. Semifinal fyra spelas på söndag i Skövde.