Portugal i topp i grupp I

Portugal tog över förstaplatsen i EM-kvalgrupp I efter 2-1 hemma mot Serbien. Real Madrids Fabio Coentrao säkrade segern med sitt 2-1-mål i mitten av andra halvlek i Lissabon. Carvalho gav hemmalaget ledningen efter tio minuter.(TT)
Publicerad 29 mars 2015

Portugal tog över förstaplatsen i EM-kvalgrupp I efter 2-1 hemma mot Serbien. Real Madrids Fabio Coentrao säkrade segern med sitt 2-1-mål i mitten av andra halvlek i Lissabon. Carvalho gav hemmalaget ledningen efter tio minuter. Nemanja Matic kvitterade för Serbien med ett konstmål men bara två minuter senare svarade Coentrao. Portugal har nio poäng på fyra matcher.

Danmark, som spelat två vänskapsmatcher senaste veckan, är tvåa på sju poäng, samma som Albanien som slog Armenien med 2-1 på söndagen.