Tung comeback för Lundqvist

Henrik Lundqvist fick det inte lätt i sin första match på nästan tre veckor för New York Rangers i NHL-ishockeyn. Stjärnmålvakten släppte in fem mål i förlustmatchen mot Anaheim. - Det fanns definitivt saker jag kunde ha gjort bättre, säger han.(TT)
Publicerad 27 mars 2017

Lundqvist har varit borta från spel sedan 7 mars på grund av en höftskada, och har missat åtta matcher. Han återkomst i målet förde inte någon tur med sig. New York Rangers kunde ha säkrat en slutspelsplats, men förlorade i stället med 3-6.

Matchen avgjordes i början av den tredje perioden då Anaheim gjorde två mål på lika många minuter, och gick ifrån till ledning 5-3.

Tvivlar inte

””

Svensken gjorde ändå 28 räddningar, och Rangerscoachen Alain Vigneault fortsätter att tro på sin stjärna.

””

Patric Hörnqvist gjorde sitt 19:e mål för säsongen när hans Pittsburgh förlorade mot Philadelphia.

Dessutom noterades han för en assist till Matt Cullen, som gjorde lagets första mål i matchen som slutade 6-2.

Kämpade inte

Efter andra perioden såg det inte alls hopplöst ut för Pittsburgh, då ledde motståndarna med bara 2-1. Men i tredje perioden gjorde Philadelphia fyra mål, och Hörnqvist gjorde Pittsburghs enda.

””

Pittsburghs Conor Sheary gick av isen halvvägs in i den första perioden och kom inte tillbaka. Chris Kunitz fick ta hans plats jämte Sidney Crosby och Bryan Rust.

Med segern är Philadelphia ett steg närmare ett så kallat wild card till NHL-slutspelet.