Kursras för Brøndby efter missad ligatitel

Gårdagens missade ligatitel i fotboll får stora konsekvenser för Brøndbys aktie på Köpenhamnsbörsen. Efter ett par minuters handel har aktiekursen nästan halverats och är ned hela 46 procent. Därmed har ett börsvärde på motsvarande 313,8 miljoner danska kronor gått förlorat.(TT)
Publicerad 22 maj 2018

Brøndby sågs som given vinnare av danska herrligan ända fram till de två sista omgångarna. Det började i fredags i mötet mot Horsens där man fram till 89:e matchminuten ledde med 2-0 men motståndarna kom tillbaka och kunde kvittera i matchens sjätte tilläggsminut.

Oavgjort blev det även i gårdagens match hemma mot Ålborg samtidigt som Midtjylland vann sin avslutande match och kunde ta hem ligan med fyra poängs marginal till Brøndby.