Kristianstad chanslöst mot Barcelona

Kristianstad fortsätter att ha det kämpigt i handbollens Champions League. Hemma mot Barcelona blev det 25-44, skåningarnas tredje förlust på lika många matcher. - Vi faller ihop som ett korthus, säger tränaren Ola Lindgren till P4.(TT)
Publicerad 29 september 2018

Kristianstad ledde med 11-10 efter 20 minuter, vilket fick Barcelona att ta timeout. Resten av matchen blev ingen rolig historia för den regerande svenska mästaren.

””

Barcelona fick fart på spelet omedelbart efter timeouten och i halvtid hade spanjorerna vänt och sprungit ifrån till fem måls ledning, 19-14. Efter pausen fortsatte fallet för Kristianstad, Barcelona gjorde ytterligare fem raka mål och med 25 minuter hade spanjorerna tio poängs försprång och matchen var avgjord.