Kais Moras dröm om finalrevansch lever

Kais Moras dröm om en femte raka SM-final i innebandy - och chans till revansch mot regerande mästarlaget Iksu - lever. I den fjärde semifinalen borta mot Täby vann Kais Mora med 8-2 efter fem mål framåt i den tredje perioden.(TT)
Publicerad 13 april 2018

Kais Moras dröm om en femte raka SM-final i innebandy - och chans till revansch mot regerande mästarlaget Iksu - lever.

I den fjärde semifinalen borta mot Täby vann Kais Mora med 8-2 efter fem mål framåt i den tredje perioden. Poängbäst var Moraforwarden Malin Andréason, framspelare till tre av målen som sänkte hemmalaget från Stockholm.

Segern innebär att Kais Mora utjämnade matchserien till 2-2 och såg till att få fram en femte och avgörande match i Mora på söndag.

Täby har aldrig tidigare tagit sig till en SM-final. Mora har spelat final varje år sedan 2014, vunnit en (2015) och förlorat tre. I årets final, i Globen nästa helg, väntar regerande mästarlaget Iksu som besegrade Kais Mora med 4-1 i fjol.