Jönköpings Södra kvar i topp

Underläge 0-1 borta mot nykomlingen Utsikten, samtidigt som värsta konkurrenten Östersund var på väg mot ännu en seger, innebar att Jönköpings Södra var på väg att förlora serieledningen i superettan. Då slog Tommy Thelin till, två gånger om.(TT)
Publicerad 30 maj 2015

Då slog Tommy Thelin till, två gånger om. Kvitteringen kom i 83:e minuten och en minut in på tilläggstiden nickade Thelin in segermålet 2-1. Sammanlagt har Thelin gjort fem mål i seriespelet den här säsongen.

Östersund vann med 2-0 borta mot Ljungskile och är fortfarande tre poäng efter Jönköpings Södra.

Desto tyngre går det för fjolårets allsvenska bottenlag Brommapojkarna. Laget har fått ihop blott tre poäng på elva matcher och borta mot Assyriska kom lagets åttonde förlust, 1-2.

Stockholmslaget är klart sist och har i nuläget åtta poäng upp till närmsta lag ovanför kvalstrecket.