Genc tog Assyriska till serietopp

Assyriska är ny serieledare i superettan - tack vare Mattias Genc. Den 25-årige anfallaren gjorde ett hattrick när Södertäljeklubben vann med 3-1 hemma mot Frej. Gästerna från Täby tog ledningen genom Adnan Cirak, som därmed gjorde Frejs första mål någonsin i superettan.(TT)
Publicerad 26 april 2015

Assyriska är ny serieledare i superettan - tack vare Mattias Genc. Den 25-årige anfallaren gjorde ett hattrick när Södertäljeklubben vann med 3-1 hemma mot Frej.

Gästerna från Täby tog ledningen genom Adnan Cirak, som därmed gjorde Frejs första mål någonsin i superettan. Men Genc kvitterade före paus och spädde på med ytterligare två mål i andra halvlek.

Assyriska har tio poäng efter fyra matcher, men kan bli av med serieledningen redan på måndagskvällen när tvåan Jönköpings Södra tar emot Gais.