TT-Sport

Eskilstuna värvar kanadensiska

TT-Sport Artikeln publicerades

Eskilstuna United, trea i fjol i damallsvenskan men nu näst sist, förstärker truppen. Senast in? Den 28-åriga kanadensiska försvararen Shannon Woeller som har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019 med klubben.(TT)

Eskilstuna United, trea i fjol i damallsvenskan men nu näst sist, förstärker truppen. Senast in? Den 28-åriga kanadensiska försvararen Shannon Woeller som har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019 med klubben.

"Vi har som tidigare sagt tittat på förstärkning utifrån de behov som uppstått utav den skadesituation som United hamnat i under vårsäsongen. Som ett led i detta känns det naturligt och väldigt bra att presentera en internationellt erfaren försvarsspelare, säger klubbens tränare Magnus Karlsson i ett pressmeddelande.

Värvningen av Shannon kunde göras möjlig med hjälp av bidrag från supportrar. 28-åringen kommer närmast från den tyska klubben Jena.

"Jag tror att det är en plats där jag kommer att fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare. Jag är väldigt glad för denna möjlighet och jag ser verkligen fram emot resten av säsongen", säger hon.