Eskilstuna tappade segern

Tack vare Gaelle Enganamouits nickmål i den 22:a minuten var allsvenska serieledaren Eskilstuna på väg mot en ny trepoängare borta mot Vittsjö på fredagen.(TT)
Publicerad 31 juli 2015

Tack vare Gaelle Enganamouits nickmål i den 22:a minuten var allsvenska serieledaren Eskilstuna på väg mot en ny trepoängare borta mot Vittsjö på fredagen. Men tabellsjuan Vittsjös press - främst anförd av inhoppande stjärnan Antonia Göransson - för en kvittering gav utdelning i den 82:a minuten när Jane Ross nickade in 1-1.

Eskilstunas landslagsspelare Olivia Schough hade ett stenhårt skott som tvingade Vittsjös danska målvakt Cecilie Breil Kramer till en jätteräddning, men matchen slutade oavgjort - Eskilstunas första kryss för säsongen.

””
””

Regerande mästaren Rosengård kan via seger hemma mot jumbon AIK på söndag passera Eskilstuna i tabellen.