Bra CL-start för Rosengård

Försvar var bästa anfall när Rosengård skaffade sig ett utmärkt utgångsläge i 16-delsfinalen i Champions League-fotbollen. Det regerande svenska mästarlaget vann med 2-0 borta mot finländska PK-35 från Vanda utanför Helsingfors - och det var två backar som gjorde målen. Båda kom efter hörnor.(TT)
Publicerad 7 oktober 2015

Försvar var bästa anfall när Rosengård skaffade sig ett utmärkt utgångsläge i 16-delsfinalen i Champions League-fotbollen.

Det regerande svenska mästarlaget vann med 2-0 borta mot finländska PK-35 från Vanda utanför Helsingfors - och det var två backar som gjorde målen.

Båda kom efter hörnor.

Först ut var mittbacken Amanda Ilestedt som satte 1-0 i den tionde minuten. Högerbacken och lagkaptenen Lina Nilsson spädde sedan på till 2-0 i den 76:e minuten.

Hemmalaget hade inte ett enda avslut på Rosengård-målvakten Kathrin Längert medan Malmö-laget hade sju bollar innanför målramen.