TT-Inrikes

Misstänkt mord i Umeå kan vara olycka

TT-Inrikes Artikeln publicerades

Den man som under dagen suttit anhållen misstänkt för mord alternativt dråp på en kvinna i Umeå har släppts, meddelar polisen på sin hemsida. Polisen utesluter inte heller det handlar om en olycka eller sjukdom: "Det finns i nuläget inget som tyder på att mannen har med dödsfallet att göra.(TT)

Den man som under dagen suttit anhållen misstänkt för mord alternativt dråp på en kvinna i Umeå har släppts, meddelar polisen på sin hemsida. Polisen utesluter inte heller det handlar om en olycka eller sjukdom:

"Det finns i nuläget inget som tyder på att mannen har med dödsfallet att göra. Det går inte att utesluta att dödsfallet kan handla om en olycka eller ett sjukdomsfall."

Det var klockan 22.40 i torsdags som polis larmades till en bostad i stadsdelen Ersboda där en död kvinna hittades. Tekniker undersökte bostaden under natten och polisen har under dagen knackat dörr i området och förhört flera personer.

"Några fler åtgärder kommer inte att vidtas förrän dödsorsaken är fastställd. Den rättsmedicinska undersökningen väntas vara klar i början av nästa vecka", skriver polisen på sin hemsida.