TT-Feature

Kardashian mötte Trump - pratade fängelser

TT-Feature Artikeln publicerades

Realitystjärnan Kim Kardashian besökte president Donald Trump i Vita huset i går. På dagordningen stod ett samtal om fängelsereformer, där även Trumps svärson och rådgivare Jared Kushner deltog, rapporterar flera medier.(TT)

Realitystjärnan Kim Kardashian besökte president Donald Trump i Vita huset i går. På dagordningen stod ett samtal om fängelsereformer, där även Trumps svärson och rådgivare Jared Kushner deltog, rapporterar flera medier.

Anledningen är att Kardashian är engagerad i det uppmärksammade fallet Alice Marie Johnson, en kvinna som suttit fängslad i 20 år för ett narkotikabrott.

"Jag vill tacka president Trump för att han tog sig tid den här eftermiddagen. Vi hoppas att presidenten kommer att benåda Alice Marie Johnson, som avtjänar ett livstidstraff för en förstagångsförbrytelse, ett narkotikabrott som inte var våldsamt", skriver hon på Twitter.

Presidenten själv kallar sammankomsten för ett "toppenmöte" i ett eget Twitter-inlägg, där han också lägger ut en bild på sig själv och Kim Kardashian i Ovala rummet.