TT-Feature

Anna Lindberg missnöjd med TV4

TT-Feature Artikeln publicerades
2 bilder

Den före detta simhopparen Anna Lindberg är kritisk till hur TV4 redigerat finalen av "Gladiatorerna special" - en tävling Lindberg var tvungen att bryta efter att hon fallit och slagit sig hårt. Det var på tävlingens avgörande hinderbana som olyckan skedde.(TT)

Det var på tävlingens avgörande hinderbana som olyckan skedde. Anna Lindberg, som jagade artisten Sara Lumholdt, skulle klättra upp för en repstege men tappade greppet. Hon föll handlöst ungefär två meter innan hon slog i golvet, skriver Aftonbladet.

-Det var bara en tunn filtmatta över betonggolvet så det gjorde jävligt ont. Det var rena turen att jag inte slog i huvudet eller att något gick sönder, säger Anna Lindberg till tidningen.

Det färdiga programmet visar inte hur Lindberg blev liggande på golvet en stund innan hon kunde resa sig.

-De har klippt ihop det så att det ser ut som jag bara ger upp och går därifrån. Det gör mig irriterad, det stämmer inte alls. Det ser ut som att jag bara ger upp, säger hon.

Anna Lindberg hade ryggsmärtor i ungefär en månad efter olyckan, och har fortfarande ont i ena handen. Hon ställer sig kritisk till det hårda underlaget på hinderbanan.

-Man kan ju falla nästan överallt på den där banan så det borde finnas något som dämpar. De i produktionen har sagt att de ska ordna det, säger hon.