Norrby tappade i slutet

Fotboll Artikeln publicerades
Foto:Jan Pettersson

Norrby spelade sin tredje träningsmatch för säsongen. Mot Qviding på Borås Arena. BT rapporterade om nyckelhändelser i matchen, som slutade 2-2.

Norrby startar med följande lag:

Mergim Krasniqi-Lirodon Gashi, Mergim Shala, Viktor Nilsson, Kadir Hodzic–Andre Ntambue, Nino Osmanagic, Jesper Brandt, Meriton Qoraj–Marcus Översjö, Joel Enarsson.

1–0: Efter en kvart tar Norrby ledningen efter en straff. Provspelaren Andre Ntambue lägger den fint och Qvidings målvakt hade ingen chans att ta den.

Norrby har tre provspelare på planen just nu. Andre Ntambue som nyss presenterade sig, Mergim Shala som tidigare spelat med laget och gjort tidigare träningsmatch under försäsongen och Joel Enarsson som blev svensk mästare med IFK Norrköping 2015.

Mergim Krasniqi, som är tillbaka i målet efter att ha vilat i förra matchen, har inte allt för mycket att göra. Han lämnade dock en retur i en tilltrasslad situation, men räddade återigen, den här gången på mållinjen. Efter 30 minuters spel är det mest Norrby, men de har inte lyckats skapa några riktigt vassa målchanser än.

Kadir Hodzic fick en varning – och Qviding en bra målchans. Men Norrbyförsvaret var med.

Nino Osmanagic provade ett distansskott, men bollen gick utanför stolpen.

1–1: Efter 43 minuter fick Qviding till ett fint och effektivt anfall. Bollen tog i ribban och studsade in i mål bakom Mergim Krasniqi.

Joel Enarsson gick hårt in i en duell och fick gult kort för det. Qviding avslutade första halvlek med ännu ett vasst anfall, den här gången var Krasniqi med på noterna.

Andra halvlek:

Marcus Översjö och Nino Osmanagic nöjde sig med en halvlek. Shkelqim Krasniqi och Alen Krasnici har bytts in.

2–1: Shkelqim Krasniqi gjorde mål från snäv vinkel. Norrby åter i ledning efter 65 minuters spel.

Tränare Simon Eriksson har nu också bytt in Abbas Mohamad, ut gick Liridon Gashi.

Efter 75 minuter gjordes nya byten i Norrby. Provspelarna Andre Ntambue och Joel Enarsson gick ut. In kom Gzim Istrefi och Patrik Pttersen.

Shkelqim Krasniqi var en tåspets ifrån att kunna göra ännu ett mål efter ett snyggt framspel av Alen Krasnici.

2–2: Qviding får en straff i 90:e minuten. Mergim Krasniqi är chanslös.

Matchen är slut. Norrby spelar oavgjort mot division 1-laget Qviding.