Annons
Dalsjöfors körde över gästande Linsdahl, medan Norrby föll mot serieledande Lund.
Sport • Publicerad 19 maj 2012

FOTBOLL: Dalsjöfors damer hade inga problem med att besegra gästande Lindsdahl. Angelika Johansson noterades för tre mål i 5–1-segern. "Även om vi kanske inte gjorde vår bästa match för året så kämpade vi hela tiden – och gjorde tillräckligt. Jag tycker att det var en laginsats", sa Johansson efter matchen.

FOTBOLL: Norrby föll hemma mot serieledande Lund med 3–2, men gjorde en bra insats. "I den här matchen skapar vi hyfsat med klara chanser, men det är lite som i de tidigare matcherna – att vi släpper in lite för enkla mål", sa Norrbys lagkapten Patric Snygg till BT.

Annons

FOTBOLL: Sätilabördiga Maria Karlsson är klar för Champions league, efter att hennes Bardolino Verona vunnit med 4–0 i säsongens sista match och därmed säkrat andraplatsen i Serie A. Läs en intervju med Karlsson i morgondagens BT.

FOTBOLL: Dalstorp fick 1–1 borta mot hemmastarka Aneby i division tre. Dalstorp spelade en timma med en man mindre, men Aneby kvitterade ändå inte förrän i matchens slutminut.

FOTBOLL: Mattias Lindgren gjorde båda målen för sitt Ulricehamn när laget spelade 2–2 hemma mot Räppe. Den dåliga starten på matchen gjorde att UIFK inte hade chans att vinna. "Vi får vara nöjda med en poäng", sa Lindgren.

CYKEL: Sexdregatjejen Jessica Kihlbom, Alriksson GoGreen, kom på andra plats när Värnamo GP avgjordes. Endast VM-cyklisten – tillika Kihlboms före detta lagkamrat – Marie Lindberg, var före.

Oskar Pålsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons