Simon Lundevalls dubbel bäddade för segern

fotboll Artikeln publicerades
6 bilder
Foto:Petter Trens

Sex raka matcher utan förlust blev sju när Hammarby städades av med 3-0.

Efter tio års väntan äntrade Samuel Holmén äntligen Borås Arena i den gula tröjan. "Sampa" välkomnades hem av över 10 000 på läktaren som fick se Simon Lundevall ge Elfsborg ledningen efter bara fyra minuter.

Åtta minuter senare bjöds publiken på ett drömmål när Joakim Nilsson hittade krysset med en kalasträff.

Innan lagen gick in för halvtidsvilan var det dags för den formstarke Lundevall att hitta nätet igen - mittfältarens fjärde mål på de tre senaste matcherna.

– Han är i kanonform, han gjorde en otrolig match i Norrköping och följer upp med den här matchen, säger Haglund till C More.

Den andra halvleken hade hemvändande Holmén chansen att noteras i målprotokollet om en täckande försvarare inte hade varit i vägen. Trots det uteblivna målet var Haglund nöjd med sitt "nyförvärv".

– Han gör en väldigt bra match, han har inte spelat match sedan i slutet på maj men jag tyckte att han sett så bra ut på träningarna och ville ta ut honom. Han kommer in och ger laget en fantastisk energi, säger Haglund till C More.

Även huvudrollsinnehavaren var nöjd med comebacken.

– Fantastiskt, vi börjar matchen riktigt starkt och får utdelning tidigt i matchen. Simon gör mål på allt för tillfället. Vi tappar lite i en kvart, 20 minuter i första halvlek när de får tryck på oss. I andra har vi full kontroll och är jätteglad, säger "Sampa" till C More.

Live-published photos and videos via Shootitlive