Annons

Efter hjärnskakningen – så mår Nilsson nu

Joakim Nilsson känner sig redo för fotbollsträning igen efter den otäcka huvudskadan mot Djurgården.
Samtidigt bekräftar Elfsborgsbacken att amerikanska Chicago Fire i vintras ville värva honom.
– Det var konkret intresse, säger Nilsson i det senaste avsnittet av BT Fotboll.
Fotboll • Publicerad 13 juni 2019
Foto: TT/BT

Nilsson gästar det tionde avsnittet av podcasten BT Fotboll, där han berättar om sina minnen – eller snarare brist på de samma – från den otäcka huvudsparken från Djurgårdens Mohamed Buya Turay.

Nu känner han sig redo för comeback när Elfsborg återstartar efter sommarledigheten.

Annons

– Jag följer den så kallade hjärntrappan och det har gått väldigt bra, och snabbt. Jag är ingen expert, så läkare och naprapater får avgöra när jag är redo att gå upp på trappans översta steg där man får spela fullt ut och nicka bollen, men jag känner mig redo nu, säger 25-åringen.

Dessutom berättar Nilsson hur det gick till när han redan som liten grabb spelade för Elfsborg hemma i Härnösand, om att han blir pappa inom kort – och varför tv-kommentatorn Patrik Westberg kallar honom för ”Elfsborgsälgen”.

I samma avsnitt diskuteras Bergdalens succé, Töllsjös framfart, publiklagen Tranemo, Ulricehamn och Sparsör – och mycket mer.

Lyssna här:

Oskar PålssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons