Annons

Andreasson: ”Hade en bra dialog med Norrby om de spelarna”

I podden BT Fotboll berättar Elfsborgs klubbchef bland annat om utlåningen av Rasmus Rosenqvist och Arian Kabashi.
– Vi hade en bra dialog med Norrby om de spelarna.
Fotboll • Publicerad 22 mars 2019 • Uppdaterad 26 mars 2019
Ismet Tursic, Stefan Andreasson och Oskar Pålsson möts i premiäravsnittet av BT Fotboll.
Ismet Tursic, Stefan Andreasson och Oskar Pålsson möts i premiäravsnittet av BT Fotboll.Foto: Ceasar Segergren

Stefan Andreasson är gäst i premiäravsnittet av BT Fotboll, som leds av BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson och lokalfotbollsbloggaren Ismet Tursic.

Andreasson svarar bland annat på frågor om den intensiva aktiviteten på transfermarknaden med fem spelare in och elva ut efter förra säsongen.

Annons

Två spelare som försvann var egna produkter – mittfältaren Rasmus Rosenqvist och anfallaren Arian Kabashi. Båda hamnade i Gais på lån. Inte i superettanklubben i Borås trots att det alltså fanns en dialog.

Andreasson beskriver relationen med Norrby som god, men menar att samarbete inte alltid handlar om att skeppa över spelare till A-laget. Och att även spelarens egen vilja och agenter kan påverka.

Annat som avverkas i podden är bland annat Elfsborgs damfotbollssatsning och en match på Ryda sportfält, där Stefan Andreasson sparkade ner en BT-reporter och blev utvisad.

Malin HenriksonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons