Andreasson: ”Hade en bra dialog med Norrby om de spelarna”

Fotboll Artikeln publicerades

I podden BT Fotboll berättar Elfsborgs klubbchef bland annat om utlåningen av Rasmus Rosenqvist och Arian Kabashi.

– Vi hade en bra dialog med Norrby om de spelarna.

Stefan Andreasson är gäst i premiäravsnittet av BT Fotboll, som leds av BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson och lokalfotbollsbloggaren Ismet Tursic.

Andreasson svarar bland annat på frågor om den intensiva aktiviteten på transfermarknaden med fem spelare in och elva ut efter förra säsongen.

Två spelare som försvann var egna produkter – mittfältaren Rasmus Rosenqvist och anfallaren Arian Kabashi. Båda hamnade i Gais på lån. Inte i superettanklubben i Borås trots att det alltså fanns en dialog.

Andreasson beskriver relationen med Norrby som god, men menar att samarbete inte alltid handlar om att skeppa över spelare till A-laget. Och att även spelarens egen vilja och agenter kan påverka.

Annat som avverkas i podden är bland annat Elfsborgs damfotbollssatsning och en match på Ryda sportfält, där Stefan Andreasson sparkade ner en BT-reporter och blev utvisad.

Tryck här för att prenumerera i Itunes Podcaster!

fakta

Här hittar du podden

Det går att lyssna på BT Fotboll på bt.se eller i appen.

Podden finns även på plattformar som Acast och iTunes podcaster – men även på Spotify. Sök efter BT Fotboll.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.