Norrby ute ur svenska cupen - förlorade stort mot Häcken

Norrby är utslaget ur svenska cupen efter två raka förluster.
Häcken vann mötet på Borås Arena med 4-0.
Fotboll • Publicerad 25 februari 2018
Norrby-Häcken.
Norrby-Häcken.Foto: Johan Valkonen

Det blåvita laget från Borås fick en mardrömsstart. Häcken tog kommandot direkt och pressade ned Norrby.

I den sjunde minuten kom ledningsmålet. Daleho Irandust skruvade läckert in 1-0 i krysset. Tjugo minuter senare slog Norrby en slarvig passning som Kari Arkivuo utnyttjade. Häckenspelaren bröt, avancerade och sköt en låg boll i mål. En kvart senare skarvade Paulinho in 3-0 och det blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken spelade Norrby upp sig. Richard Yarsuvat var ett hot framåt. Han skapade ett flertal chanser, men det blev inget mål för hemmalaget. Istället gjorde Häcken ett fjärde och sista mål genom Erik Friberg.

Norrby har nu förlorat sina två matcher i svenska cupens gruppspel (2-4 mot Sundsvall, 0-4 mot Häcken). Det innebär att de är utslagna. Nästa match är borta mot Värnamo klockan 16, 3 mars.