Annons
Nyheter

Par greps för drogkörning

Strax före midnatt stoppade polisen en bil vid OKQ8 i Mark efter att ett vittne larmat om ett bilinbrott. Förare och passagerare misstänks nu för bilstöld och narkotikabrott. Bara en halvtimme senare grep polisen in mot ett nytt misstänkt drograttfylleri, den här gången i Borås.
Sjuhärad • Publicerad 15 februari 2018

Sent på onsdagskvällen larmade ett vittne om att de sett två personer bryta sig in i en blå personbil som stod parkerad på Snickaregatan i Kinna. Efter ett visst spaningsarbete, lyckades en polispatrull få stopp på bilen i höjd med OKQ8.

– Den fanns rätt detaljerade vittnesuppgifter, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson vid region Väst.

Annons

I bilen befann sig en kvinna i 35-årsåldern och en man i 60-årsåldern. Mannen som körde är nu misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk medan kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Dessutom misstänks de för bilstöld. De har tagits med till polisstationen för provtagning

Bara en halvtimme senare stoppades en man som körde bil i centrala Borås. Han misstänks för drograttfylleri och är i 25-årsåldern.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Sandra Molliver
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons