Annons
Nyheter

Toalettstolar på E4 efter olycka – långa köer

Det blev totalstopp och långa köer på E4:an i Brunnstorp strax norr om Huskvarna efter att en långtradare vält och lagt sig tvärs över vägen.
Huskvarna • Publicerad 11 september 2017
Lastbil med toastolar välte på E4 i höjd med Brunnstorp norr om Huskvarna.
Lastbil med toastolar välte på E4 i höjd med Brunnstorp norr om Huskvarna.Foto: Johan Nilsson/TT

– En lastbil som har kört i norrgående riktning har av okänd anledning vält. Lastbilen var fylld med toalettstolar som ligger utspridda på vägen. Så nu är det totalstopp både norr och söder, sade Åsa Willsund, presstalesperson vid polisen i region Öst, till TT strax efter olyckan.

Föraren fördes till sjukhus med lindriga skador och ska förhöras av polisen när skadeläget tillåter. Ingen annan skadades.

Annons

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden på måndagen. Trafiken leddes om till gamla E4:an mellan Kaxholmen och Huskvarna. Efter ett par timmar kunde även de som suttit fast i köerna börja lotsas ut och omdirigeras.

Trafikverkets prognos är att vägen kan öppna för trafik först på tisdagsmorgonen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons