Nyheter

Misstänkt föremål i Västra Frölunda

Göteborg Artikeln publicerades

Ett område i Västra Frölunda i Göteborg har spärrats av eftersom man hittat ett misstänkt farligt föremål i samband med en bilbrand på tisdagskvällen.

– Vi har en personbil som brinner, klockan 23.20 får vi larmet från räddningstjänsten. På plats iakttar både räddningstjänsten och patrullen ett misstänkt farligt föremål, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Nationella bombskyddet är på plats och ett flerfamiljshus i närheten utryms.

– Vi är fortfarande i det läget att vi utrymmer en fastighet innan Nationella bombskyddet påbörjar sin undersökning. Så där har vi inte kommit längre, säger Nordqvist till BT klockan 03.30.

Polisen har då ingen misstänkt person i fallet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.