Annons
Nyheter

Kräver ersättning för ful tatuering: ”Skulle vilja hugga av benet”

Hon ville föreviga sin katt på kroppen, tillsammans med en yin och yangsymbol. Men resultatet blev inte vad hon hade hoppats på, skriver SVT Halland.
Samhälle (TT) • Publicerad 27 april 2019
En kvinna söker ersättning efter att ha gjort en tatuering som hon upplever är så ful att hon "skulle vilja hugga av benet", rapporterar SVT Halland. Ark
En kvinna söker ersättning efter att ha gjort en tatuering som hon upplever är så ful att hon "skulle vilja hugga av benet", rapporterar SVT Halland. ArkFoto: Adam Ihse

Nu begär kvinnan ersättning för tatueringsmissen. I en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) skriver hon att kattatueringen ”är så ful att jag helst skulle vilja hugga av benet”, enligt SVT. Vidare uppger hon att yin och yang-symbolen är ojämn, spegelvänd och asymmetrisk.

Hon vill ha 55 000 kronor i ersättning – 4000 kronor för tatueringskostnaden och 51 000 kronor för laserbehandlingar som kan ta bort tatueringarna.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons