Näringsliv

Lager 157 öppnar på paradgata

Gällstad/Stockholm Artikeln publicerades

En ny etablering för Gällstadföretaget Lager 157 är på gång när de i november öppnar upp en butik mitt i Stockholm city.

Det är på Drottninggatan 63 i Stockholm som Lager 157 kommer att öppna i mitten av november. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Den oerhört tuffa konkurrensen i city kräver att vi arbetar ännu hårdare med vårt erbjudande, vårt sortiment och vårt sätt att möta kunderna. Och det kommer vi att göra, säger Stefan Palm, vd för Lager 157, i pressmeddelandet.

Etableringen blir den nionde för klädföretaget i år och skiljer sig från de andra i och med sitt läge mitt i city. Att ha butiker på fina adresser har man på Lager 157 tidigare sett som en omöjlighet när en grundvärdering i företaget har varit att hålla nere priset för kunden.

– Vi håller hårt i våra kostnader. Det är ett måste för att vår affärsmodell ska fungera och att vi ska kunna dela med våra kunder. Men vi är också digitala i vårt sätt att agera och därför behöver vi möta kunderna där de är, säger Stefan Palm i pressmeddelandet.