Näringsliv

Boråsföretag i nytt samarbete med H&M home

Borås Artikeln publicerades
Foto: Maria Sjöstrand

Tapetföretaget Rebel walls påbörjar under våren ett samarbete med inredningsvarumärket H&M home. I ett pressmeddelande uppges det att företagen tillsammans tagit fram specifika mönster och tapeter som kommer sitta uppe i utvalda konceptbutiker runt om i Europa. Tapeterna kommer även säljas direkt i butikerna.

– Vi är otroligt glada och stolta att H&M home vände sig till oss. Vad vi har gemensamt, förutom en passion för inspirerande inredning och vacker dekor, är det svenska ursprunget och våra inredningsdetaljers närvaro i hem runt hela världen, säger Emma bylund, som ansvarar för arbetet med Rebel walls företagskunder.

Samarbetet beräknas pågå fram till hösten.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.