En person till sjukhus efter villabrand

Bollebygd Artikeln publicerades
MALMÖ 2017-04-13 
En kvinna har dött och en person har förts till sjukhus efter en villabrand i Västra Klagstorp utanför Malmö. Huset var övertänt när räddningstjänsten kom dit. 
Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
Foto: Johan Nilsson/TT
MALMÖ 2017-04-13 En kvinna har dött och en person har förts till sjukhus efter en villabrand i Västra Klagstorp utanför Malmö. Huset var övertänt när räddningstjänsten kom dit. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

Räddningstjänsten fick rycka ut till en fullt utvecklad villabrand i Hällingsjö. En person fick föras till sjukhus med rökskador enligt polisen.

Det var vid 16-tiden som räddningstjänsten fick ett larm om att en villa var helt övertänd i Hällingsjö. Flera enheter från Räddningstjänsten i Storgöteborg skickades till platsen.

Enligt uppgifter från polisen fick en person föras till sjukhus med rökskador men skadeläget för den personen är oklart.

Vid 19-tiden var branden släckt och enligt en larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten fanns patruller kvar på plats för eftersläckningsarbete. Vad som orsakade branden var också oklart och operatören kunde heller inte ge en indikation på när eftersläckningsarbetet kan tänkas vara klart.