Annons

Dagens insändare: Västtrafik nonchalerar våra invånare

Vid flera tillfällen har tåg ställts in mellan Herrljunga och Borås på grund av olika orsaker: tekniska fel, snökaos etcetera.
Insändare • Publicerad 16 februari 2014

Västtrafik har då ersatt tåg med buss. Vad man då har glömt är att bussen även ska gå förbi Ljungs station. Det har man missat även den 6/2 i år, vilket har medfört att personer som ska till sina arbeten inte har kommit dit.

Betalar Västtrafik deras förlorade lön eller får personen i fråga leva den månaden med en mindre summa pengar på grund av att Västtrafik inte sköter sitt åtagande?

Annons

Jag hoppas att alla vet att Västtrafik sköts av en politisk grupp som har en majoritet av socialdemokrater och miljöpartister. Det kommer att bli en stor fråga i regionvalet. Vem vill du ska sköta Västtrafik ?

För som det ser ut idag fungerar det uppenbarligen inte, trots att Västtrafik har fått påstötningar även med tågtider som inte passar den som arbetar under juni –september när man bor i Herrljunga kommun.

Niclas Liljenby
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons