Ledare

Ledarkrönika
En nordkoreansk soldat fotograferad genom en kikare vid den FN-kontrollerade gränsen i Panmunjom. Detta är den äldsta av svenska FN-åtaganden för att bevara freden i världen.
Foto:

Ledare
Ridande polis i kampen mot barn som rånar och misshandlar andra barn. Så går det till i Stockholmskommunen Nacka. Finansminister Magdalena Andersson (S) och kommunpolisen Johan Kvist samtalar om den senaste brottsvågen
Foto:

Ledare
Annegret Kramp-Karrenbauer får går från partiledarposten för CDU efter att hon inte förmått upprätthålla partidisciplinen i samband med regeringsfrågan i delstaten Thüringen. Kommer Moderaternas Ulf Kristersson att lära sig den tyskaläxan eller ska Skånemoderaterna få fortsätta etablera samregerande med Sverigedemokraterna i ständigt fler kommuner?
Foto:

Ledare
Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) och Juno Blom, partisekreterare för Liberalerna, håller en pressträff om hedersrelaterad brottslighet i Rosenbad. Regeringen föreslår ett särskilt barnäktenskapsbrott som kan ge fängelse i upp till fyra år.
Foto:

Ledare
Gör om och gör rätt. Ju längre det dröjer med att minska belastningen på slutenvården desto oftare kommer ord som ”underskott” och ”sparpaket” att höras i kombination med ”Södra Älvsborgs sjukhus”. Här betraktat lite från ovan.
Foto: