Annons

Borås Arena öde när Elfsborg spelar

Att sitta på Borås Arena tillsammans med några tusen och sedan höra speakern säga att 4 800 biljetter sålts är ett hån, skriver Åskådare.
Insändare • Publicerad 10 november 2018
Detta är en insändare i Borås Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Elfsborgs ledning har mycket arbete framför sig om man skall skapa något drag kring laget. Att sitta på Borås Arena tillsammans med några tusen och sedan höra speakern säga att 4 800 biljetter sålts, det är ett hån. Det är så tråkigt med en öde arena. Samtidigt funderar man på om man skall köpa ett årskort även nästa år. Jag undrar hur många fler som tänker så? Det måste finnas en längtan att se fotboll.

”När man ser detta undrar man hur Elfsborg utvecklar sina dyra värvningar.”

Nu närmar sig serien sitt slut och då måste ledningen agera. Nyligen såg jag Jörgen Horn på tv. Han är nu ordinarie i ett Europa-league lag. När man ser detta undrar man hur Elfsborg utvecklar sina dyra värvningar. Hur scoutar man nya spelare?

Annons

De senare värvningarna som klubben gjort luktar panik. Har man tröttnat i ledningen och inte är på tårna längre?

Detta gäller ju även tränare, att värva en tränare som har så jobbigt spelsystem, som tar en försäsong, en vår och en höst innan den sitter. Är en sådan tränare ordentligt kartlagd? Annars en mycket fin och prisad person.

Nej, nu gäller det för ledningen att arbeta hårt för att vända detta. Vi är ju många som vill ha lite drag kring laget och ser fram emot kommande matcher.

Elfsborg, satsa på alla unga spelare som finns i de egna leden. Lycka till!

Åskådare

Annons
Annons
Annons
Annons