Annons
Nyheter

Moderaterna vakar vid LO-borgen

Drygt 600 personer från hela landet deltar i Moderaternas valvaka på nya jättehotellet Clarion Sign vid Norra Bantorget i Stockholm med LO-borgen inom synhåll tvärsöver torget.
Nyheter • Publicerad 19 september 2010

Deltagarna bjuds på snittar, popcorn, vin, öl och vatten.

För att vägleda gästerna har moderaterna satt upp en skylt utanför hotellet som visar med en pil vart man ska gå om man vill till det "nya arbetarpartiet" och en annan pil mot LO-borgen som visar vägen till det "gamla arbetarpartiet".

Annons

Adelsohn spår seger

Vid 19-tiden började moderaternas gäster strömma till. Bland dem fanns tidigare moderatledaren Ulf Adelsohn, gift med kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth.

– Jag tror vi vinner och blir större än de rödgröna. Men tyvärr är jag ganska säker på att Sverigedemokraterna blir vågmästare,sade han.

Corazza Bildt

Utrikesminister Carl Bildts hustru Anna Maria Corazza Bildt, själv invandrare, hoppas att Sverigedemokraterna hålls utanför riksdagen:

– Det skulle annars drabba de svenska grundvärderingarna. Sverige är modell för tolerans och mångfald, en förebild i världen, säger hon.

Samtidigt är hon mycket nöjd med valrörelsen.

– Det har varit jätteroligt, Jag har träffat många underbara människor.

TT: Vad skulle du säga om din man står utan jobb på måndag:

– För en gångs skull är det min kalender som är fulltecknad i oktober medan hans har ett stort frågetecken, säger hon skrattande.

Moderaternas valvaka

Plats: Hotel Clarion Sign, bankettsalen.

Antal gäster: Drygt 600.

Meny: Snittar och popcorn. För den som inte blir mätt finns skaldjurswrap, ceasarwrap och vegetarisk wrap att köpa i baren.

Dryck: Vatten, öl och vin. (TT)

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons