Annons
Nyheter

Centern väntar på Djurgården

En förväntansfull stämning råder där Centerpartiets anhängare har samlats för valvaka på restaurang Hasselbacken på Djurgården.
Nyheter • Publicerad 19 september 2010

Partiledaren Maud Olofsson har inte visat upp sig, det tänker hon göra först vid 22-tiden innan det bär iväg till tv-sändningar. Partisekreteraren Anders Flanking kommer att kommentera SVT:s valundersökning vid 20-tiden.

"Positivt flow"

Annons

Centerns partisekreterare Anders Flanking har en känsla av att partiet ryckt upp sig i valspurten i förhållande till opinionssiffrorna.

– Som parti har vi haft en tuff resa. Men om man utgår från opinionssiffrorna känns det klart bättre, säger han till TT en timme innan vallokalerna stänger.

– Vi har haft ett positivt flow i valrörelsen, fortsätter han.

Men han vågar inte tippa.

– Fast oavsett resultat har vi gjort en uppryckning.

"Tror att vi vinner"

Vid 19.30-tiden dök partiledaren Maud Olofsson upp på Centerns valvaka. Några korta kommentarer innan hon försvann in i "låsta rum":

– Det känns bra.

Hur går det?

– Jag tror att vi vinner.

Centerns valvaka

Runt 350 gäster.

Restaurang Hasselbacken, Djurgården.

Buffé, vin, öl och vatten.

(TT)

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons