Annons
Nyheter

Boråsarna nöjda med en bortglömd grundskola?

Boråsarna är uppenbarligen stolta över att Borås har Sveriges resursfattigaste grundskola, stolta över att grundskolan i Borås hamnar i bottenskiktet i alla kvalitetsundersökningar.
Nyheter • Publicerad 14 september 2010

Stolta över undermåliga lokaler på många skolor. Stolta över att flera skolor har så få och smutsiga toaletter att barnen håller sig hela dagen.

Stolta över att Sveriges lärarfattigaste grundskola ligger i Sjömarken. Stolta över att ungarna serveras lunch 10.20. Stolta över politiker som inte lyssnar på förtvivlade föräldrar som protesterar för en bättre skola.

Annons

Det är tydligen så här många boråsare vill ha det om man får tro BT:s opinionsmätning som publicerades den 2/9. Länkar till kvalitetsredovisningar och andra undersökningar om grundskolan finns på www.skoloriboras.wordpress.com.

Varje röst i kommunalvalet som läggs på Ulrik Nilssons Moderaterna, Karl-Gustav Drotzs KD och Morgan Hjalmarssons FP är en röst mot en bättre grundskola i Borås och en röst mot våra barns utbildning.

Det är dags att vi boråsare visar att vi tycker att utbildning är viktig och att vi ställer upp för våra barn och sparkar de partier som under tolv år totalt misskött skolfrågorna i Borås.

Det går att välja bort den borgerliga majoriteten i kommunalvalet och ändå rösta på en allians för barnens bästa!

Per Persson

Peter Balogh

Per Holmberg

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons