Annons

Tredje åtalet i "parfymkuppen"

En tredje man åtalas nu för stöldkuppen mot Hallins parfymeri i Ulricehamn, då parfym för närmare 200 000 kronor stals.
Ulricehamn • Publicerad 26 februari 2013

Fyra män från Borås i åldrarna 17-22 år anhölls förra sommaren för stöldkuppen mot parfymeriet i Ulricehamn. De tog sig in i butiken genom att krossa en ruta vid entrén, tre av dem fångades på bild av butikens övervakningskamera, men eftersom de var maskerade gick det inte att avslöja deras utseende.

Männen greps i stället sedan polisen fått in ett tips om deras flyktbil, som rapporterats stulen från en bilfirma i Borås.

Annons

Polisen tog männen på bar gärning, och i bilen påträffades stöldgods från parfymeriet.

Samtliga män är sedan tidigare kända av polisen, och har förutom parfymkuppen åtalats för en mängd andra stölder, narkotikabrott och olovlig körning.

En av de fyra männen är sedan tidigare avskriven, men i går väcktes åtal mot den tredje mannen för stölden mot parfymeriet. Den nu 20-årige mannen åtalas för grov stöld av parfymer till ett värde på nästan 200 000 kronor.

Erik Terneborn
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons