Annons

Tommy Larsson, första namn på SD:s lista i Ulricehamn

På första plats ...Tommy Larsson, första namn på Sverigedemokraternas lista i Ulricehamn. Även etta till landstingsvalet Älvsborgs södra/Västra Götaland södra, representant i arvodesberedningen.
Ulricehamn • Publicerad 7 september 2010
Foto: Carl Lind

Hur går det för er i valet?

– Det kommer gå jättebra för oss i valet. Vi tror på riksdagsinträde och i Ulricehamn kommer vi öka flera gånger jämfört med förra valet. Opinionsundersökningarna och folket vi möter på stan ger oss den känslan.

Annons

Vad är din viktigaste valfråga?

– Efter invandringsfrågan, som är alla Sverigedemokraters viktigaste fråga, så vill jag ge landsbygden en chans att utvecklas. Vi vill låta landsbygden blomma ett tag nu.

Varför ska Ulricehamnsborna rösta på er?

– Vi vill utveckla Ulricehamn genom att bevara Ulricehamn som en landsbygdskommun. Vi vill kämpa för att bevara landsbygdsskolorna, om vi inte gör det kommer bygden att dö ut så småningom. Sen kommer vi föra en restriktiv invandringspolitik. Vi vill införa ett mångkulturellt bokslut i Ulricehamn, där vi undersöker och redovisar kostnaderna för invandringen i kommunen.

Joel Engblom

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons