Annons
Marie Carlsén gjorde sitt första uppträdande som kommunens lucia.
Ulricehamn • Publicerad 28 november 2009
Premiäruppträdande inför förväntansfulla Murumsbor. Från vänster i bild Amanda Forsman, Emma Andersson, Marie Carlsén, Madeleine Sjöberg och Malin Bygård.
Premiäruppträdande inför förväntansfulla Murumsbor. Från vänster i bild Amanda Forsman, Emma Andersson, Marie Carlsén, Madeleine Sjöberg och Malin Bygård.Foto: Boel Ferm
Från vänster i bild Amanda Forsman, Emma Andersson, Marie Carlsén, Madeleine Sjöberg och Malin Bygård.
Från vänster i bild Amanda Forsman, Emma Andersson, Marie Carlsén, Madeleine Sjöberg och Malin Bygård.Foto: Boel Ferm

?Jag ringde och frågade Lions, det fanns ett nummer att ringa om man vill ha besök, berättar Maj-Britt Larsson, ordförande i Murums kyrkliga syförening som tillsammans med sockenrådet hade anordnat grötkväll med lusseuppvaktning.

Det var första uppträdandet av en lång räcka. Den 13 december kröns årets Ulricehamns Lucia officiellt på Stora Torget i Ulricehamn.

Annons

Det är ett samarbete mellan Lions och Ulricehamns Tidning. Enligt tidningen har 1 912 röster räknats och det kom in 21 ansökningar till att bli årets Lucia.

?Jag fick veta det redan i måndags, det var svårt att hålla tyst men jag kunde berätta för mamma och pappa, säger Marie Carlsén som fick mest röster.

Boel Ferm
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons