Annons

Ole Olesen, SPI:s förstanamn i Ulricehamn

Ole Olesen står överst på Sveriges pensionärers intressepartis (SPI) lista. Partiet har idag tre mandat i kommunfullmäktige.
Ulricehamn • Publicerad 11 september 2010
Ole Olesen (SPI)
Ole Olesen (SPI)Foto: UT

Hur går det för er i valet?

– Vi siktar på att behålla våra mandat. Vi är ett seniorparti och har lagt ner mycket kraft på frågor om skatt för pensionärer och det finns en hel del äldre i Ulricehamn som vi tror vill bli representerade av oss.

Annons

Vilken är din viktigaste fråga?

– Orättvis beskattning av pensionärer är vår största fråga men för mig personligen är säkerhet på gator och torg viktig.

– Vi vill ha en bemannad polisstation i Ulricehamn som man når direkt och inte via Göteborg. Vi vill ha fotpatrullerande polis som visar sig på stan.

Varför ska ulricehamnarna rösta på er?

– För att vi värnar om de äldre och deras rättigheter och vill att det blir rättvisare för pensionärerna. De ska kunna bo ihop och få lagad mat istället för kyld eller fryst färdiglagad mat. Vi intresserar oss mest för äldrefrågor men är ett parti för alla.

Hannah Larsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons