Annons

Marie-Louise Bengtsson, överst på V:s kommunlista

På första plats... Marie-Louise Bengtsson står överst på Vänsterpartiets kommunlista. Hon har idag en partikollega i fullmäktige.
Ulricehamn • Publicerad 15 september 2010
Foto: 

Hur går det f öör er i valet?

– Det känns som om det kommer att gå bra. Vi kommer ha åtminstone ett eller två mandat för att kunna fortsätta värna om välfärden i Ulricehamn så att det inte blir stora förändringar i den offentliga sektorn.

Annons

Vilken är din viktigaste fråga?

– Det är just välfärdsfrågorna. Jag vill att vi utvecklar vår egen verksamhet och behåller makten över det som bedrivs i offentlig regi. Jag tror inte att vård och omsorg blir bättre om man säljer ut det. Allt är inte bra, men det vi har kontroll över kan vi själva göra bättre.

Varför ska ulricehamnarna rösta på er?

– För att vi är oerhört aktiva, engagerade och prestigelösa företrädare och för att vi är det parti som tydligast betonar vikten av att ha samhällsnyttig service i offentlig regi.

Hannah Larsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons